/ Winkelaanbod.

Groenten en Fruit


Het aanbod van groenten en fruit wordt bepaald door het seizoen.

Enkele producten van eigen teelt zijn:

Aardappelen, uien, prei, mais, sla, andijvie, tomaat, aubergine, wortelen, pastinaak, bonen, paprika, paksoi, snijbiet, pepers,

Verder hebben we aardbeien, pruimen (verschillende soorten), perziken, frambozen, druiven, bessen, en van de boomgaard een selectie appels en peren!


 


Honing en andere
Producten


Er zijn een twintigtal verschillende soorten honing te koop, waaronder ook honing van eigen bijenvolken, koek en wafels waarin honing is gebruikt, en er is een selectie ouderwets snoepgoed, zoals honingdrop en stroopsoldaatjes.

Verder is er een basisassortiment van reformproducten, vruchtendranken, beleg en chocola.

 Cadeau-artikelen:
Vazen, Conserven,
Dranken, Zeep,
Literatuur, Thee,
Chocolade


Het hele jaar door zijn er vazen, bloempotten, zeepjes, kaarsen, lavendelzeep/lavendelzakjes, literatuur over de natuur (determineerkaarten met planten en diersoorten), en allerlei andere consumptieproducten en cadeau-artikelen te koop in onze winkel!De Pluktuin


In de maanden juni t/m oktober kunnen bezoekers zelf een veldboeket in de pluktuinen samenstellen voor een zeer betaalbare prijs. In dezelfde periode is bij mooi weer ook het thee-terras geopend.
Vaste Planten


Ieder jaar hebben we een groot aabod vaste planten en heesters voor de tuin, balkon of dakterras voor plaatsing in de zon, schaduw, halfschaduw of een combinatie daarvan.

Enkele soorten: Gele Maskerbloem, Bosandoorn, Koekoeksbloem, Pimpernel, Vlasleeuenbek, Ruit, Prikneus, Meekrap, Vuurpijl, Geraniums en zo meer!
Vaste planten/ struiken en heesters heden in de uitverkoop. Zowel uit pot of uit de vollegrond!

1/2-Jarige Bloemzaden
en Vaste Plantenzaden
te Koop!


We verkopen vanaf heden (2016) wederom weer een aantal bloemzaden. Enkele soorten:

Bolderik Paars, Bolderik Wit, Lupine, Lupine vaste plant,Goudsbloem, Duizendschoon 2jarig, Juffertje in 't groen wit, Judaspenning, Vlasleeuwenbek, Tongkruiskruid, Kluwenklokje, Anijsnetel-Dropplant- Koreaanse Munt, Akelei, Gipskruid, Margriet, Zijdeplant, Brandende Liefde Rood.