/ Winkelaanbod.

Groenten en Fruit


Het aanbod van groenten en fruit wordt bepaald door het seizoen.

Enkele producten van eigen teelt zijn:

Aardappelen, uien, prei, mais, sla, andijvie, tomaat, aubergine, wortelen, pastinaak, bonen, paprika, paksoi, snijbiet, pepers,

Verder hebben we aardbeien, pruimen (verschillende soorten), perziken frambozen, druiven, bessen, en van een boomgaard een selectie appels en peren!


 


Honing en andere producten


Er zijn een twintigtal verschillende soorten honing te koop, waaronder ook honing van eigen bijenvolken, koek en wafels waarin honing is gebruikt, en er is een selectie ouderwets snoepgoed, zoals honingdrop en stroopsoldaatjes.

Verder is er een basisassortiment van reformproducten, zoals suiker, (zee)zout, spelt & tarwemeel, pindakaas, jam, chocolade, thee en vruchtendranken te vinden in onze winkel.

 
Cadeau-artikelen / Vazen / Kaarsen / Zeep / Literatuur


Het hele jaar door zijn er talloze vazen, bloempotten, zeepjes, kaarsen, lavendelzeep/lavendelzakjes, literatuur over de natuur (determineerkaarten met planten en dierensoorten), en allerlei andere cadeau-artikelen te koop in onze winkel! Ook hebben we biologische thee, vruchtensappen, chocolade, conserven, noem maar op!
De pluktuin


In de maanden juni t/m oktober kunnen bezoekers zelf een veldboeket in de pluktuinen samenstellen voor een zeer betaalbare prijs. In dezelfde periode is bij mooi weer ook het thee-terras geopend.

We hebben naast een "groene cirkel" met vooral veel 1jarige bloemen ook een grote selectie bij het terrein bij de winkel vol met vaste planten (met bloemen!).


Vaste planten


Ieder jaar wordt getracht een interessant aanbod aan vaste planten te vinden voor tuin, balkon of dakterras. Er zijn allerlei soorten bloeiende bodembedekkers en borderplanten voor plaatsing in de zon, schaduw, halfschaduw of een combinatie daarvan.

Enkele soorten: Gele Maskerbloem, Bosandoorn, Koekoeksbloem, Pimpernel, Vlasleeuenbek, Ruit, Prikneus, Meekrap, Vuurpijl, Geraniums en zo meer!Vaste planten/ struiken en heesters heden in de uitverkoop. Zowel uit pot of uit de vollegrond!

Vaste Plantenkaarten.ods


1/2-Jarige bloemzaden en vaste plantenzaden te koop!


We verkopen vanaf heden (2016) wederom weer een aantal bloemzaden. Enkele soorten:

Bolderik Paars, Bolderik Wit, Lupine, Lupine vaste plant,Goudsbloem, Duizendschoon 2jarig, Juffertje in 't groen wit, Judaspenning, Vlasleeuwenbek, Tongkruiskruid, Kluwenklokje, Anijsnetel-Dropplant- Koreaanse Munt, Akelei, Gipskruid, Margriet, Zijdeplant, Brandende Liefde Rood.